Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.stop-varice.ro

Utilizand acest site sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare mentionati mai jos.
Continutul acestui document poate suferi modificari in orice moment, fara nicio notificare prealabila, de aceea va recomandam sa (re)cititi frecvent termenii si conditiile de utilizare in forma actualizata postata pe acest site.

1. Proprietate intelectuala
1.1.Acest site („Site-ul”) este proprietatea SERVIER PHARMA SRL, o societate din Romania avand sediul social in Str. Tipografilor, nr. 11-15, S-Park, corp A1, etaj 3, Sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/15089/2004, cod unic de inregistrare RO16780450 (denumita in continuare, „SERVIER PHARMA” sau „SERVIER”). SERVIER PHARMA este o companie a grupului Servier.
Site-ul este gazduit de Mullen Lowe Profero SA.
1.2. Structura generala, software, texte, imagini, animate sau nu, informatii, si orice alte elemente ce constituie Site-ul sunt proprietate exclusiva a SERVIER fiind protejate in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul proprietatii intelectuale. Orice copiere, clonare sau replicare, partiala sau totala, a acestui Site sau a informatiilor de pe Site fara acordul expres al SERVIER este strict interzisa si constituie o incalcare a dispozitiilor aplicabile.
Acelasi lucru se aplica si bazelor de date care apar pe site-urile produse de SERVIER si care sunt protejate de drepturi de autor. Siglele SERVIER si ale partenerilor, precum si logo-urile ce apar pe Site sunt marci inregistrate. Orice reproducere, partiala sau totala, a acestora fara acordul SERVIER este strict interzisa.

2. Informatii tehnice
Accesand acest Site, confirmati ca indepliniti conditiile aplicabile si aveti abilitatile necesare pentru accesul si utilizarea lui, si echipamentul/dispozitivul folosit de dumneavoastra pentru accesarea Site-ului functioneaza in mod corespunzator si, printre altele, nu are virusi sau alte probleme care ar putea afecta Site-ul.
Prin acest document sunteti informati ca acest Site este in principiu accesibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, exceptand cazurile de forta majora, dificultatile datorate echipamentelor electronice sau structurilor de telecomunicatii sau dificultatilor tehnice, sau alte situatii in care functionarea Site-ului ar putea fi intrerupta.
Deşi depunem toate eforturile pentru ca Site-ul să fie disponibil permanent, pot exista situatii in care SERVIER sa intrerupa functionarea Site-ului, spre exemplu pentru mentenanta.

3. Ce trebuie sa stii despre Internet
Este dificil sa oferi o garantie de 100 % de securitate a datelor transmise pe Internet.
Desi facem toti pasii necesari pentru a proteja informatiile personale, nu se pot oferi garantii sau asigurari ca ceea ce se transmite prin serviciul on-line este perfect securizat.
Asadar, va asumati riscul comunicand prin acest mediu, chiar daca, o data ajuse la noi, facem tot posibilul sa asiguram securitatea datelor.

4. Continutul acestui site
SERVIER poate oferi informatii, materiale de training/educationale, informatii din domeniul sanatatii sau articole din presa de specialitate. Aceste informatii nu trebuie considerate sfaturi medicale sau legale.
Pentru sfaturi medicale consultati intotdeauna medicul sau farmacistul, in conformitate cu legislatia aplicabila.
Orice informatii sau materiale furnizate de acest Site sunt comunicate fara a oferi garantii exprimate sau implicite.

5. Raspundere si responsabilitate
In ciuda preocuparii pentru verificarea informatiilor si instrumentelor prezente pe Site, SERVIER nu poate garanta acuratetea si actualitatea lor. SERVIER nu va fi considerat responsabil in caz de erori, absenta a informatiilor si/sau pentru existenta unor virusi pe acest Site. In acelasi timp, responsabilitatea in ceea ce priveste continutul articolelor publicate pe acest Site este a autorilor lor.
De asemenea, SERVIER nu va putea fi considerat responsabil pentru:
a) orice neconcordanta sau omisiune de informatii de pe acest Site;
b) orice defectiune rezultand din interventia unei terte parti pe Site care modifica continutul si/sau informatiile acestuia;
c) orice defectiune rezultand din acessul sau imposibilitatea accesului pe Site, folosirea acestuia (incluzand defectiuni create de virusi care va pot afecta computerul) si/sau din informatii prezente pe acest Site.

6. Obligatiile utilizatorilor
6.1.Respectarea legislatiei si reglementarilor aplicabile de catre utilizatori Utilizatorii Site-ului trebuie sa respecte legislatia si reglementarile aplicabile in vigoare, inclisiv dar fara a se limita la legislatia privind securitatea si protectia datelor cu caracter personal. Este interzisa colectarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor sau a datelor cu caracter personal la care aveti acces prin intermediul acestui Site, si, in general, orice act care ar duce la afectarea reputatiei, imaginii sau integritatii unui alt utilizator sau altei persoane, si trebuie evitate comentariile, mesaje sau texte licentioase, ofensatorii, rautacioase sau amentintatoare.
6.2.Linkuri
In Site pot exista linkuri catre alte resurse prezente pe Internet, spre exemplu la partenerii Servier. Continutul acestor site-uri nu este insa sub controlul SERVIER, asadar SERVIER nu poate fi responsabila pentru informatiile prezente pe aceste site-uri.
Utilizatorii si vizitatorii nu pot face hyperlink catre acest Site fara pre-aprobare scrisa din partea SERVIER.

7. Alte informatii
In cazul aparitiei unei reactii adverse la un medicament sau o situatie speciala* asociata cu orice produs medicamentos trebuie sa informati Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, telefon: +40.757.117.259, fax: +4 021.316.34.97, email: adr@anm.ro si sau Detinatorul Autorizatiei de Punere pe Piata (DAPP) al medicamentului vizat.
Pentru produsele Servier va rugam sa completati FORMULARUL pentru Eveniment Advers / Reactie Adversa la Medicament / Situatie Speciala si sa-l trimiteti catre Departamentul Farmacovigilenta Servier Pharma SRL prin email: servierPV-RO@servier.com sau prin fax: +4 021.529.58.09 sau informati direct departamentul de Farmacovigilenta al Servier Pharma SRL la telefon: +4021.528.52.84.

*Situatii speciale: situatii in care nu au avut loc evenimente adverse dar informatiile trebuie colectate: expunerea in timpul sarcinii si alaptarii, abuz, folosire gresita, eroare de medicatie, supradoza, folosire in afara limitelor specificatiilor din prospect, expunere profesionala, lipsa eficacitatii.

8. Legea aplicabila
Site-ul, prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.